Alt overskud
går til nærmiljøet

Overskud fra Juelsminde Run, Juelsminde WalkATon, DGI Crossløb, m.fl. går til klubben

Hvert år efter generalforsamlingen i marts doneres støtte til lokale formål, som bidrager til nærmiljøet i Juelsminde. Som medlem vil du være en del af dette.

Har du ideer til gode, lokale formål, som kan komme bruge lidt ekstra støtte og skabe gavn og glade for Juelsminde både indbyggere og turister, så kontakt os gerne.

Nedenfor kan du se nogle af de formål, som allerede er støttet til stor glæde for os alle.

Vinterbadernes saunaområde

Juelsmindes skønne placering ved havet giver god anledning til badning – både sommer og vinter. Byen har i mange år haft vinterbadere, og senest er byen blevet beriget med en fantastisk sauna beliggende på den gamle Færgehavn. I forbindelse med badebroen er der bygget en fin sauna med dejligt udemiljø, hvor der er adgang for både lokale og turister. Denne er etableret efter en stor indsats fra den lokale vinterbade klub og økonomiske bidrag fra mange lokale sponsorere, herunder vores løbe- og walk klub.

 

Aftenbillede af saunaen på Juelsminde Havn

Juelsminde Naturlegepark

Et dejligt område ved indgang til Juelsminde by. Juelsminde Naturlegepark skriver;

En fantastisk park for mange udfoldelser: Leg, underholdning, spil og afslapning – for aktive børn og barnlige sjæle i alle aldre…

mere beskrivende kan det vist ikke være. Hvis du ikke har besøgt stedet, så er det bestemt et besøg værd – om ikke andet så for at opleve en skøn stemning af glæde. Parken er blevet til på baggrund af et stort antal lokale donationer – og en af donationerne kommer fra Juelsminde Runners & Walkers.

Senest doneres også et beløb til skaterbanen, som forventes etableret i løbet af 2023.

 

Træn i det fri

På den gamle Færgehavn i forbindelse med vinterbadebroen og saunaen er placeret udendørstræningsmaskiner. Disse giver dig mulighed for ekstra styrke eller lidt hyggelig motion – naturligvis uden omkostninger (måske lidt ømme muskler).

Så tag en tur forbi, næste gang, du er i træningstøjet – sponseret af Juelsminde Runners & Walkers.

close-w