Fantastiske medlemsfordele
i din lokale løbeklub

Bliv medlem

Kontingentet for 2024 kr. 250,00

Nye medlemmer bedes sende en mail til juelsminderunners@gmail.com, hvor du oplyser navn, adresse, fødselsdato, tlf. og mailadresse. Samtidig bekræfter du, at du gerne vil modtage informationsmails om arrangementer, nyheder og anden information fra klubben.

Indbetaling sker til Mobilepay 32524 eller konto 8133-6580582921

Tidligere medlemmer oplyser bare navn med indbetalingen og sender kun mail, hvis der er ændringer i adresse, mail-adresse eller andet.

 

Som medlem får du:

  • Mulighed for deltagelse i mange fælles arrangementer – så årskalenderen for information – der udsendes også mail med invitaiton
  • Gratis deltagelse ved Juelsminde WalkATon – i 2024, lørdag, den 13. april
  • Gratis deltagelse ved JuelsmindeRun den sidste lørdag i august
  • Betalt ½ tilmeldingsgebyr til vinter-cross-løbeserie
  • Klub T-shirt til meget fordelagtig pris
  • Mulighed for at købe løbetøj til attraktive priser
  • Mulighed for at være en del af en klub, som værdsætter socialt fællesskab på tværs af alder og niveau

Det er ganske uforpligtende

Bliv en del af vort uforpligtende løbe- og walk fællesskab. Vi møder ofte “jeg løber/går bare selv. Det er meget nemmere og forpligter ikke”. Det er ganske korrekt, men et medlemskab i din lokale løbe- og walkklub forpligter heller ikke. Du bliver, når du har lyst, en del af et socialt fællesskab. Du støtter via dit medlemsskab gode initiativer i dit lokalområde. Du får mulighed for at møde andre med samme interesse og finder måske lige netop den træningspartner, du mangler. Den eller dem, som giver dig inspiration, viser dig nye sider i dit område og hjælper dig afsted, når vejret ikke er perfekt.

Vi ses – måske til vort næste sociale arrangement – kontakt os gerne for yderligere information.

close-w